Brugman Betonspecialisten in Winkel
Telefoon 0224 - 54 12 62

Brugman Betonspecialisten in Winkel
Telefoon 0224 - 54 12 62

Beton specialisten

Brugman Betonspecialisten BV uit Winkel biedt deskundigheid op het gebied van boren, hakken, frezen en zagen. Beton, steen en vele andere materialen, wij slaan ons er al sinds 1960 doorheen voor onder meer de bouw- en infrasector. Van robuust hakwerk tot zeer precies boorwerk, wij realiseren het veilig en verzorgd.

Nieuwbouwprojecten

Voor opdrachtgevers in heel Nederland boren en zagen wij met diamant in diverse materialen. In bijvoorbeeld oude industriële bouwwerken verzorgen wij het hakwerk en bij nieuwbouwprojecten snellen wij de koppen van de betonnen palen. Hoe precies u het gat in de muur of de sleuf in het wegdek ook wilt hebben, wij proberen het voor U op te lossen.

Experts

Precisie en punctualiteit, dat is waar afnemers om vragen. Als een van de grotere experts in zijn soort, kunnen wij daar in de praktijk goed aan voldoen. Stel uw vraag, hoe complex of eenvoudig ook, aan Tinja Brugman en zij biedt de oplossing. Vervolgens verwezenlijken ervaren vakmensen het door u gewenste eindresultaat.

Kwaliteit

Bij al onze specialistische werkzaamheden staan kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu voorop. Al onze medewerkers werken veilig volgens de normen van basis VCA en VOL VCA ( Tinja  Brugman en Jos Manshanden ) en wij zijn tevens volledig VCA-gecertificeerd.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Top
Terug