Brugman Betonspecialisten in Winkel
Telefoon 0224 - 54 12 62

Brugman Betonspecialisten in Winkel
Telefoon 0224 - 54 12 62

Brugman Betonspecialisten voor particulieren in Noord Holland

Geen klus te klein, geen klus te groot.

Wist u dat wij ook direct werken voor particulieren? Wij zijn gespecialiseerd in boren, hakken en & zagen in bijna alle (!) materialen: Renovatie, slopen of nieuwe gaten badkamer, keuken, aanrechtblad, kachelgaten, schoorsteen, trapgat, ventilatie, airco én meer. Bij ons bent u aan het juiste adres! Een afspraak is snel gemaakt & ingepland en u krijgt altijd een duidelijke prijsopgave vooraf! Als u vandaag een aanvraag doet, zijn we meestal binnen 10 dagen bij u aan het werk.

Keuken

Boren gaten afzuigkap, airco’s , frezen leidingen, boren contactdozen voor elektra. Inzagen en vergroten sparing keukenblad als u bijvoorbeeld een oude kookplaat (gas) wilt vervangen door een inductie kookplaat.

Schoorsteen voor kachel en pelletkachel

Boren gaten voor kachelpijpen voor uw houtkachel, palletkachel en andere kachels.

Badkamer

Strippen, tegels verwijderen, hakken in vloer, voorbereiding vloerverwarming, vervangen gaten voor de riolering (nieuwe locatie wc, douche en andere afvoer), er cetera.

Verbouwing woning

Veel rommel en duur huren? Laat het liever aan een echte specialist over, dan bent u er in één keer vanaf en komt het gegarandeerd goed! Wij werken snel, veilig en houden ons aan de gemaakte afspraken. Wij zijn er voor u als het gaat om o.a.

  • Hakwerk vloeren woning en het verwijderen muren. Frezen elektra, verwarming, vloerverwarming en elektra dozen.
  • Inzagen deurkozijnen, raamkozijnen en kruipluiken.
  • Inboren renorooster (ventilatierooster) voor ventilatie onder uw huis.

… en nog veel meer!

We werken schoon, veilig, netjes en altijd volgens de gemaakte afspraken. De klus wordt niet alleen uitstekend uitgevoerd, maar ook keurig opgeruimd na afloop inclusief het afvoeren van puin.

IMG-20190628-WA0005
IMG-20191122-WA0000
afb2 (1)
afb1 (1)
IMG-20190628-WA0017
IMG-20190628-WA0018
Top
Terug