Brugman Betonspecialisten in Winkel
Telefoon 0224 - 54 12 62

Brugman Betonspecialisten in Winkel
Telefoon 0224 - 54 12 62

Zagen en frezen

Zaagwerk, zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen, vraagt om deskundigheid en nauwkeurigheid. Daarom beschikken onze vakmensen over diverse soorten diamantzagen, handzagen (tot 20 cm diep), hydrozagen en dieselzagen (tot 40 cm diep). Van het maken van dilataties tot het zagen onder complexe hoeken, in de moeilijkheid ligt onze uitdaging.

Diamantvloerzaag

Het zagen van asfalt doen wij in een hoog tempo met een speciale dieselaangedreven diamantvloerzaag tot een diepte van 40 cm. Om ongelukken te voorkomen en op een veilige en verantwoorde manier te werken, hebben al onze medewerkers de cursus “Veilig Werken langs de Weg” gevolgd. “Zagen en route” doen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Frezen

Brugman Betonspecialisten is veelzijdig in freeswerk. Wij frezen ten behoeve van leidingwerk sleuven in schoonwerkvloeren, maar ook in wanden. Dat doen wij droog met afzuiging van stof en indien nodig nat met een dubbelbladige diamantzaag. Ook voor het opruwen – boucharderen – van oppervlakken hebben wij alle machines in huis.

Iets kleins, groots of héél groots te zagen of frezen?

Top
Terug